Wednesday, 21 December 2016

How areum make herself chill again!



Hello gais! so post areum yang sebelum ni, agak stress and mcam down and macam tngh meluahkan perasaan kan? hahaha, so i got a few feedback and THANKYOU so much yang komen dan memberi nasihat kat areum to always be positive and never stop to achieve whatever i want kan? hahaha.

and seriously thanks again. beberapa hari ni i try lah kan to chill and make myself busy sampai beratus gak lah habis haha i think all women and girls tahu dan faham apa yang areum maksudkan hahah.


Tapi areum tak membazir tau...areum beli seluar, beli kasut, beli lampu sbb lampu kat bilik dah tak menyala...areum beli seluar sbb areum ni sebenarnya berbadan chomel tauu. so kalau dah jumpa seluar yang sdap dipakai tu mmg akan angkat dua tapi disebabkan kita ni student got no money kan beli lah satu je hahaha. mmg selesa gila bila nak pakai huhu. beli speck sebab speck lama dah kelaut ada calar bebetulkat tengah mata. after that, i temankan one of my family member beli tv pulak. merayau satu bandar nak cari haga yang mantop! huhu


after all that areum lupa dah apa yang areum post sebelum ni, okay aku baru perasan yang aku mcm menggedik kat atas tu hahaha, jarang-jarang menaip atau bercakap bahasa kan diri dengan nama wehh. hahaha so not areum.


basically i dont know what to say anymore tapi mcam sikit sangat pulak post ni nanti kan? huhu. so areum nak pesan lah kat sesiapa yang membaca ni, dan untuk diri sendiri jugaa. Bila rasa diri tu down, just menangis je lah. sebab mmg menangis tu akan melegakan hati, jangan simpan sangat airmata tu, memang kadang kadang hidup ni perlu manangis. bagi lelaki memang lah korang susah nak keluarkan airmata tapi do something yang boleh buat korang rasa lega, tapi bukan jugalah dengan cara menerai(try) bende baru. aku ada kawan, dia frust sbb member aku tolak cinta dia, dia ikut member dia lepak lepastu try vape. yaaa, after i know panjang berjela aku ceramah dia. i mean why pasal perempuan yg belum tentu jodoh kau and umur tu muda lagi dah frust mcm org bercerai plus dia baru kenal member aku ni 2 bulan. come on lah have fun dulu tak boleh ke? aku ni dah bertahun single takde masalah pun. ughhh! but now dia dah ada org lain kakahkah tak ke bodoh tu hahaha!


so next, lepas nangis, buat bende yang korang suka! macam aku, aku suka shopping, menyanyi, menari dan tidur hahaha. tapi yang palng berkesan keluar dengan kawan kawan selalu nyaaa.. tu lah ubat paling berkesan masa down selepas sujud kepada pencipta kita Allah S.W.T. bende bende ni lah aku buat kalau down :)) okay bye!

No comments:

Post a Comment